Jumaat, 27 Mac 2015

63 days to go

Assalamualaikum,


Lagi 63 hari Ena bakal bergelar isteri orang, InsyaAllah.  Doakan segala perancangan Ena dengan tunang berjalan dengan lancar.

Amin ! 

#zhafrina

Selasa, 18 Februari 2014

Kesiannyaaa...

Assalamualaikum,  

Wooo..lama sgt..sgt..sgt..sgt..sgt..sgtttttttttttttttttttttt..tak update blog.  
Da bersarang sgt ni, labah-labah dan buat sarang penuh macam-macam corak kuar..hehe! 
Tapi akibat dah lama sgt tak update, sampai dah taktahu ape yg hendak di update kat sini..
Nanti la Ena pikir ape yg ni cter pung pang pung pang kat sini ye..
(^_^) 


p/s : byk nak cter sebenarnye, tapi ni baru mucul relex luuuuuu...

Isnin, 18 Mac 2013

Ops! Ikut step

As'salam ! Hai ! Baru je nak update blog, kalau tak dah "hilang" da blog ni..hehe!~  =)
Ape nak cter ye? Takde cter la nak cter.. =p  

Agak2 kalau tengok gambar ni, korang faham tak? haha!~  (^_^)
Alhamdulilah da settle da kursus nye awal bulan lalu, sijil pun da dpt.. Ape ag? *yeah*
Saba2..hehe!~  Ni cume p'mulaan, step by step la.. Tp jauh lagiiiiiiiiii....
Tak rugi pegi awal dpt mcm2 ilmu agama bukan ilmu nk kawin je yeeeeee...
So mane2 yg tak pegi lagi tu, pegi la.. Lagi2 yg pasangan2.. =)
Pegi la same2 ngn pasangan nt dpt tgk reaksi muke masing2 ble kne perli dgn ustaz2 tu..haha!~ 
Alhamdulilah ilmu t'isi kt Ena ngn Epi, makin tolenrasi ! Wah ! (*o*)

So first step da t'laksana pasni byk step ag woooo....
Step 1, step 2, step 3, step 4 5 6 7 8 9 10....bla bla bla bla..
So chill + relex, cari rezeki dulu.. Baru leh banje korang nasi minyak 6 7 khemah..
Amboi! *gatal*



Celoteh :  Thanks ibu ayah bg restu g kursus ni & ibu MZAK yg banje g kursus kahwin ni ! *love*